De Pivo's is een groep jongens en meiden van 18 jaar en ouder. Om de week komen we op zaterdagavond van 19:30 tot 23:00 samen om verschillende Scoutingactiviteiten te ondernemen. Deze activiteiten gaan vaak gepaard met veel gezelligheid. De meesten van ons zitten al sinds jongs af aan op Scouting, maar sommigen zijn er ook op latere leeftijd bijgekomen. Dus ook als je geen Scoutingervaring hebt, ben je zeker welkom een keer te komen kijken!

Wat doen de Pivo’s?

Binnen Scouting Nederland bestaan er acht activiteitengebieden: uitdagende Scoutingtechnieken, buitenleven, expressie, sport & spel, identiteit, samenleving, internationaal en veilig & gezond. Deze activiteitengebieden zijn de basis van onze programma's. Daarnaast is er genoeg ruimte om andere activiteiten te doen die je heel graag wil doen, maar toch nog nooit hebt gedaan, of een activiteit die jij super leuk vindt en met de groep wil delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opnemen van een CD of een fotografie programma.

Zomerkamp

Veel van de Pivo’s zijn staflid bij andere speltakken, daarmee gaan ze de eerste week van de schoolvakantie op zomerkamp. Omdat wij het ook leuk vinden om samen op zomerkamp te gaan, gaan we vaak de tweede week van de schoolvakantie een aantal dagen samen weg. Tijdens zo’n zomerkamp gaan we bijvoorbeeld kamperen in Luxemburg of op stedentrip naar Budapest.

Belangrijke informatie

• De Pivo’s draaien om de week op zaterdagavond van 19.30 tot 23.00 uur op het H.K. aan de Kalverstraat 1 te Roosendaal
  • Er zijn momenteel 15 Pivo’s

Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen via:

• Telefoonnummer Baden-Powell: 0165-549393 (alleen op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur)
  • E-mailadres Pivo’s:
  • Of via het secretariaat: